:.:..:..:::..:.:YoURr.TK:.:..:..:::..:.:
احنا مش بنفرض عليك التسجيل ده بمزاجك لوعجبك
بامانه الله لو عجبك سجل واحنا مش هنمنع مواضيع هتشوف وتنزل سواء سجلت او ما سجلتش
ادارة:YouRr.Tk

:.:..:..:::..:.:YoURr.TK:.:..:..:::..:.:
احنا مش بنفرض عليك التسجيل ده بمزاجك لوعجبك
بامانه الله لو عجبك سجل واحنا مش هنمنع مواضيع هتشوف وتنزل سواء سجلت او ما سجلتش
ادارة:YouRr.Tk

:.:..:..:::..:.:YoURr.TK:.:..:..:::..:.:
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

:.:..:..:::..:.:YoURr.TK:.:..:..:::..:.:

:.:..:..:::..:.:YoURr.TK:.:..:..:::..:.:
 
دخولأحدث الصورالتسجيلBWالرئيسية

 

 سلطه الخضار بالتونه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ma7moud




عدد المساهمات : 10
تاريخ التسجيل : 24/08/2009

سلطه الخضار بالتونه Empty
مُساهمةموضوع: سلطه الخضار بالتونه   سلطه الخضار بالتونه Emptyالإثنين أغسطس 24, 2009 5:36 pm

سلطة الخضار بالتونة


  • المقادير:

  • ¼ كيلو
    طماطم.

  • ¼ كيلو
    جزر.

  • ¼ كيلو
    ملفوف.

  • ¼ كيلو
    خس.

  • ¼ كيلو
    زيتون.

  • حبة فلفل
    أصفر.

  • علبة
    تونة.

  • ملح.
  • فلفل
    أبيض.

  • خل.
  • ليمون.
  • زيت.




طريقة
التحضير
:

  • تغسل
    الخضار جيدا بالماء وتقطع إلى قطع صغيرة في صحن بيضاوي كبير، ثم تضاف إليها
    البهارات كالآتي:



· ¼ ملعقة
صغيرة ملح


· ¼ ملعقة
صغيرة فلفل أبيض


· ¼ كوب
صغير خل


· ¼ كوب
صغير زيت أو حسب الرغبة


  • نفتح علبة
    التونة ونصفي مائها ثم نضيفها للخليط دون أن تهرس وتترك جانبا في البراد لمدة نصف
    ساعة قبل التقديم، وتقدم في الغداء أو العشاء.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
GamE OveR
Admin



عدد المساهمات : 130
تاريخ التسجيل : 04/06/2009

سلطه الخضار بالتونه Empty
مُساهمةموضوع: رد: سلطه الخضار بالتونه   سلطه الخضار بالتونه Emptyالإثنين أغسطس 24, 2009 5:40 pm

thx ya mahmoud Very Happy tnfa3 ya wad set bat Very Happy
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://yourr.yoo7.com
 
سلطه الخضار بالتونه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
:.:..:..:::..:.:YoURr.TK:.:..:..:::..:.: :: المنتـــدى العــــــــــام :: المطبخ-
انتقل الى: